Vi hjälper er att skapa ett mervärde åt företaget så att företaget kan leverera i världsklass.

Du utvecklas som ledare och som medarbetare.

Förändring är konstant och genom att jobba med förändringsledning ser du och dina medarbetare till att alltid arbeta proaktivt och ligga i framkant.

När du som ledare satt en strategi och mål för verksamheten behövs vissa saker förändras för att uppnå strategin och målsättningen.  Det kan vara stora förändringar för medarbetarna. För att leda i förändring krävs kunskap och verktyg för att uppnå bästa resultat. Vi tar fram en strategi tillsammans som passar just ditt företag eller organisation. Medarbetarna involveras och tillsammans startar er förändringsresa.

Vi utgår från nuläget och jobbar fram till ett framtida läge där ständiga förbättringar är ledord och vårt fokus.

Vi samarbetar med er för att nå bästa resultat där  framtid och målsättning är i fokus.

Coachning av grupper och individer sker under förändringsperioden och kan även erbjudas efter förändringsperioden.

Grupp utveckling 

Vi har många års erfarenhet av att leda och utveckla team. Vi har de modeller och verktyg som behövs för att ta nästa steg och utvecklas till ett sammansvetsat team.

Vill du kicka igång ditt team och få en nystart under året, kan vi erbjuda konferenser i en härlig miljö med många olika utomhusaktiviteter. Vi håller ofta till på Forsbacka golfklubb där vi kan erbjuda övningar i teambuilding, kommunikation och relationsövningar. Ni kan prova på golf med vår golftränare, vandra med vandringsguide, cykla dressin, paddla kajak, laga mat med kocken, eller ha en vinprovning med en Sommelier och flera andra olika aktiviteter.

Ni hjälper dig att anordna bl. a. kick-off, affärsplaneringar och konferenser.

Kontakta oss för mer information.